Avui el programa 300 d’El Musiquer: Ezequiel Castellano, el nostre soci, no para!

Ezequiel CastellanoEzequiel Castellano “El Zequi” és soci fundador d’ACICOM i de mil històries més, com un dels principals impulsor de l’Associació de Publicaciones Periòdiques Valencianes, la Xarxa d’Emissores Públiques Locals, a banda de milers d’iniciatives com haver sigut Director de El Punt, professor d’adults i de la Nostra Escola Comarcal, i , i , i …..  un amic i company que dia a dia teixeix xarxa comunicativa , millorant la dieta mediàtica de la ciutadania i en valencià

Ara celebrem amb ell el programa 300 d’El Musiquer. Es tracta d’un programa setmanal (i van 300!) de la millor música clàssica de la mà de Zequi Castellanode, amb el suport d’un nodrit grup de persones que plantegen un sentit clàssic de 120 minuts de durada.

Podeu sentir una entrevista i el reconeixement dels col·legues en el podcast realitzat per la ràdio pública de Picassent, Ràdio l’OM 

300 programes del Musiquer (punxa damunt per sentir-ho en IVOOX)

300 programes del MusiquerSi vols seguir els programes d’El Musiquer, pots fer-ho en la 94,7 els diumenges a les 11h.; també pots fer-ho entrant en la plataforma IVOOX en:
http://www.ivoox.com/podcast-musiquer_sq_f1313325_1.html

El programa d’avui, dia 28 de maig de 2017,  és el 300 d’una sèrie que començà ara fa 17 anys a Aldaia Ràdio. Té un sabor semblant al dels inicis, perquè està bastit pel mateix equip de persones que acompanyen Zequi Castellano durant tot aquest viatge en favor de la música clàssica a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. el pots escoltar a continuació:

Post a Comment