Audiovisuals contra la corrupció! CCOO-PV Projecció de 4 audiovisuals

20161103 CCOO-PV Temàtica Corrupció Festival CCC

El dijous, dia 3 de novembre de 2016, el Festival Cinema Ciutadà Compromés va anar a projectar al Saló d’Actes de CCOO-PV.

Els audiovisuals van ser presentats per Carles López Cerezuela, membre del Consell de Gestió d’ACICOM i director de dos dels audiovisuals projectats: “PAI” i “Causas oganizativas”; junt amb el director del Festival Jose Ignacio Pastor i Tonetxo Pardiñas com a representant de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, no assistint cap persona de CCOO.

La projecció també l’havíem plantejat com un homenatge a Santiago Blanco, recentment desaparegut, que ha sigut una de les ànimes del Cicle de Cinema Social que durant algun temps havia vingut celebrant-se en aquest saló d’actes. Vam notar de forma clara la seua absència. L’any vinent si no canvien les coses possiblement no repetirem en aquesta sala

“España se escribe con B”, “Causas organizativas”i “PAI” aborden des de diversos punts de vista, incloent documentals i ficció la situació de la corrupció i les seues causes a Espanya.

España se escribe con B

Causas Organizativas

PAI

Per altra banda “La M manda” un molt breu curtmetratge aborda a la seua manera aspectes de la globalització i la dualització.

La M manda

Us deixem algunes fotos de l’acte.

20161103 CCOO-PV Temàtica Corrupció Festival Cinema Ciutadà Compromés

Post a Comment