ASSEMBLEA GENERAL ACICOM dissabte, dia 4 de maig a les 11h.

Dissabte, 4 de maig de 2003, tindrà lloc l’Assemblea General de l’ACICOM al nostre local social del Carrer Portal de Valldigna, 5, baix a les 11h.

Cal una vegada a l’any, almenys, fer balanç del que venim fent i aprofitar l’oportunitat per vore-nos personalment, tindre feed-back amb totes les persones associades i crear una miqueta de colla per tal de xarrar, compartir idees, nous projectes, inquietuds i perquè no: crítiques, felicitacions i suggerències.
Les persones que estem més implicades en el dia a dia d’ACICOM, et preguem que faces un esforç per tal de posar a la teua agenda aquesta fita i poder interaccionar i així rebre el teu suport i al·lè, almenys una vegada a l’any.
Estan convocades totes les persones associades i també totes aquelles que desitgen unir-se a la nostra associació i participar des del primer moment en aquest acte social.
L’Assemblea General d’ACICOM  es celebrarà el pròxim dia 4 de maig, dissabte, a les 11 hores en primera convocatòria i mitja hora desprès en segona, en la sala de juntes de la nostra seu, al carrer Portal de Valldigna, 5 Baix. València.

L’ORDRE del dia dels temes a tractar será el següent:

1. Lectura i aprovació si escau de l’acta anterior.
2. Presentació i  valoració d’informe-memòria de gestió 2012. Abordarem les principals accions i projectes desenvolupats des de la darrera assemblea, altes i baixes de persones associades, etc.
3. Presentació i aprovació si escau d’informe econòmic 2012 i del pressupost 2013.
4. Projectes en curs, presentació per part del seus responsables. (1)
5. Renovació i/o ratificació de càrrecs del Consell de Gestió i del Consell Permanent.(2)
6.- Nous projectes plantejats pel Consell Permanent o per les persones associades.(3)
7. Altres suggerències, propostes, preguntes, etc.
La duració estimada de l’assemblea es de dues hores, una vegada finalitzada, anirem a dinar a un lloc proper del Barri del Carme.
Per tal de reservar, et preguem que ens confirmes la teua assistència, mitjançant un correu electrònic a ciutadaniaicomunicacio@gmail.com o telefonant  al número 628 68 67 40 (Carme Molina) el més aviat possible
.
Aprofitem l’avinentesa per recordar-te, que si no ho has fet abans, pots pagar la quota d’associació 2012 el mateix dia de l’Assemblea. (ens cal per garantir la viabilitat)
Esperant comptar amb la teua assistència i participació, rep una forta abraçada en nom de tot el Consell de Gestió.
Jose Ignacio Pastor Pérez
President ACICOM
(1)    Gabinet Jurídic, Exposició Pioners de la Ràdio en Valencià, Educomunicació, Comunicació i Divulgació Científica, Igualtat i Comunicació, Actes públics, Presentacions de llibres, Convenis, Denuncies, Junta Arbitral de Consum, Televisions Socials (El Micalet i Ca Revolta), etc
(2)    Presidencia, Secretaria, Tresoreria, Vocals del Consell Permanent: Igualtat, Gabinet Jurídic, Administració, Comunicació Associativa, Divulgació Científica, Educomunicació, Societat de la Informació, Mitjans de Comunicació Públics, Xarxes Socials, Comunicació de Proximitat, Televisions, Cooperació i Comunicació, Doblatge, Llengua, Projectes, Webmaster, Comunity Manager, Dinamització Associativa, El Magatzem dels Llibres Solidaris,etc
(3)    Volem que qualsevol de les persones associades puga aportar algun projecte novedós, una iniciativa, una activitat puntual, inclús crear la comunicació necessària per poder compartir entre nosaltres el que algunes persones ja fan a títol personal, professional, social,  fóra d’ACICOM.
Anima’t i vine a contar el que fas o vols fer.

Pots interaccionar abans de l’assemblea i confirmar la teua participació en:
https://www.facebook.com/events/385840438196652/

Post a Comment