Assemblea ACICOM – 31 de maig de 2016

[fullwidth background_color=»» background_image=»» background_parallax=»none» enable_mobile=»no» parallax_speed=»0.3″ background_repeat=»no-repeat» background_position=»left top» video_url=»» video_aspect_ratio=»16:9″ video_webm=»» video_mp4=»» video_ogv=»» video_preview_image=»» overlay_color=»» overlay_opacity=»0.5″ video_mute=»yes» video_loop=»yes» fade=»no» border_size=»0px» border_color=»» border_style=»» padding_top=»20″ padding_bottom=»20″ padding_left=»0″ padding_right=»0″ hundred_percent=»no» equal_height_columns=»no» hide_on_mobile=»no» menu_anchor=»» class=»» id=»»][fusion_text]Benvolguda sòcia, benvolgut soci:

Per la present et convoquem a l’Assemblea General d’ACICOM que es celebrarà el pròxim dia 31 de maig de 2016, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18:30 en segona, en la sala de juntes de la nostra Seu, al carrer Portal de Valldigna, 5 Baix 2, de València.

ORDRE del dia dels temes a tractar serà el següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior.
  2. Presentació i valoració de la memòria de gestió 2015: projectes i activitats
  3. Presentació i aprovació si escau de l’informe econòmic 2015 i del pressupost 2016.
  4. Altes i baixes de persones associades.
  5. Projectes en curs, i propòsits per al 2016.
  6. Renovació i/o ratificació de càrrecs del Consell de Gestió i del Consell Permanent.
  7. Suggeriments, propostes, preguntes, etc.

Estem en un moment associatiu important i molt prometedor motivats pels canvis polítics que s’han produït a les Administracions Públiques (tant locals com autonòmiques), per una part; i per la pròpia dinàmica d’ACICOM, per l’altra, amb projectes d’alt nivell encetats en 2015 i que ens han projectat com a una entitat de referència davant la societat i l’Administració valenciana.

T’animem a vindre, fer-te escoltar i transmetre les teues idees, aportacions, projectes i interessos. Podràs escoltar i avaluar els projectes i activitats que hem desenvolupat al llarg del 2015 i coneixeràs, de primera ma, les propostes per al 2016 i adherir-te a les que més et puguen interessar.

Així, vos convidem a tots i totes les associades al berenar-sopar que hem organitzat i que servirem en la nostra SEU per continuar junts xerrant, comentant i discutint fins que el cos aguante. També estaran els estudiants en pràctiques i serà una oportunitat per conèixer-nos millor sense estar pressionats per la habitual falta de temps.

Ens agradaria que vinguéreu molts per compartir amb vosaltres una vetllada interessant i divertida. Vos esperem.

Una forta abraçada.

José Ignacio Pastor

President ACICOM

[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment

X