Assemblea ACICOM – 31 de maig de 2016

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][fusion_text]Benvolguda sòcia, benvolgut soci:

Per la present et convoquem a l’Assemblea General d’ACICOM que es celebrarà el pròxim dia 31 de maig de 2016, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18:30 en segona, en la sala de juntes de la nostra Seu, al carrer Portal de Valldigna, 5 Baix 2, de València.

ORDRE del dia dels temes a tractar serà el següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta anterior.
  2. Presentació i valoració de la memòria de gestió 2015: projectes i activitats
  3. Presentació i aprovació si escau de l’informe econòmic 2015 i del pressupost 2016.
  4. Altes i baixes de persones associades.
  5. Projectes en curs, i propòsits per al 2016.
  6. Renovació i/o ratificació de càrrecs del Consell de Gestió i del Consell Permanent.
  7. Suggeriments, propostes, preguntes, etc.

Estem en un moment associatiu important i molt prometedor motivats pels canvis polítics que s’han produït a les Administracions Públiques (tant locals com autonòmiques), per una part; i per la pròpia dinàmica d’ACICOM, per l’altra, amb projectes d’alt nivell encetats en 2015 i que ens han projectat com a una entitat de referència davant la societat i l’Administració valenciana.

T’animem a vindre, fer-te escoltar i transmetre les teues idees, aportacions, projectes i interessos. Podràs escoltar i avaluar els projectes i activitats que hem desenvolupat al llarg del 2015 i coneixeràs, de primera ma, les propostes per al 2016 i adherir-te a les que més et puguen interessar.

Així, vos convidem a tots i totes les associades al berenar-sopar que hem organitzat i que servirem en la nostra SEU per continuar junts xerrant, comentant i discutint fins que el cos aguante. També estaran els estudiants en pràctiques i serà una oportunitat per conèixer-nos millor sense estar pressionats per la habitual falta de temps.

Ens agradaria que vinguéreu molts per compartir amb vosaltres una vetllada interessant i divertida. Vos esperem.

Una forta abraçada.

José Ignacio Pastor

President ACICOM

[/fusion_text][/fullwidth]

Post a Comment