APORTA A CA REVOLTA OBERTA! ACICOM i les persones associades donem suport a aquesta campanya de micromecenatge

ACICOM dona suport a la campanya CA REVOLTA OBERTA!, perquè és de justícia i també com a mostra d’agraiment des de la ciutadania a tantes i tantes iniciatives que han estat possibles gràcies a l’existència de Ca Revolta.

Ca Revolta és un espai de comunicació, un espai de reflexió, un espai d’expressió, un espai d’acollida, un espai de trobada, un espai de combat, un espai obert, que no podem consentir que es puga tancar. No podem permetre que tanque les seues portes un dels espais més vius i creatius que enriqueix la nostra vida social, cultural, política i emocional,  en una València tan assetjada pels governs de Rita Barberà. Queden poc espais on poder interaccionar, reflexionar, gaudir, rebelar-se davant un estat de les coses que no ens agrada.

No podem romandre impassible. La teua i nostra aportació, siga xicoteta o més gran, és indispensable. La força col·lectiva pot aconseguir-ho. De segur que una marea de micro aportacions o micromecenatge podrà garantir que tu i jo, i tots i totes celebrem una gran festa democràtica per mantenir Ca Revolta oberta. Una part de l’èxit també serà teu.

No ho deixes per a més tard. Ara que llegueixes açó, trau la teua targeta de crèdit i entra en verkami per a fer la teua aportació, no és suficient amb protestar, ara cal també aportar!.

Si ho desitges comprova les recompenses; però mantindre oberta Ca Revolta és la millor recompensa que ens podem donar la ciutadania progressista valenciana

En nom del Consell de Gestió d’ACICOM, agraïm de bestreta la teua aportació

http://www.verkami.com/projects/9060-ca-revolta-oberta

Ca Revolta Oberta!

 

Benvolguda, benvolgut……

Des de Ca Revolta estem impulsant un verkami per recollir fons que ens permeten continuar la nostra intervenció en l’àmbit de la intervenció social i la difusió cultural alternativa.

Ca Revolta finança les seues activitats amb els ingressos que asseguren,  exclusivament, els seus socis i sòcies a través de quotes anuals.

No només no comptem amb cap subvenció de les institucions valencianes, sinó que a més venim patint un assetjament permanent per part de l’Ajuntament de València, pràcticament des que vam obrir les portes d’aquesta casa, fa ara gairebé 15 anys.

La corporació municipal que dirigeix la Sra. Rita Barberá ens està negant qualsevol possibilitat d’utilització de les nostres instal·lacions perquè ens equipara a un local d’oci a l’ús i al·lega que no ens dóna permís per a algunes activitats, fonamentalment les de promoció de la música en directe, però també exposicions, cinema o teatre, perquè ens aplica, sense cap fonament, una ordenança sobrevinguda sobre les distàncies entre Ca Revolta i altre establiment -aquest sí de disco/pub- al qual li van donar llicència havent-la sol·licitat posteriorment.

En fi, amb una situació en la qual no podem organitzar res que no siguen conferències o el servei de cafeteria -sense ni tan sols poder tenir, en la mateixa, fil musical- ens és impossible finançar el 100% del projecte i això ens porta a un dèficit crònic gairebé insuperable.

Els vents de canvi que, després de molts anys, bufen al nostre País Valencià ens obren una llum a l’horitzó a deu o dotze mesos vista, ja que tots els indicadors coincideixen en la conformació d’un nou govern de la Generalitat i de l’Ajuntament de València a partir de les pròximes eleccions municipals i autonòmiques.

D’una nova administració autonòmica i municipal només esperem racionalitat i que ens deixen desenvolupar el nostre projecte. Res més.

Aquest petit relat és per a fonamentar la nostra petició de col·laboració http://www.verkami.com/projects/9060-ca-revolta-oberta en la mesura de les teues possibilitats.

Rep una cordial salutació de les i els activistes de Ca Revolta.

Afectuosament,

Enric Valero i Pla

President de Ca Revolta-Centre de Recursos Just Ramírez

Per a saber més

CA REVOLTA, AMENAÇADA DE NOU

VERKAMI CA REVOLTA OBERTA!

VERKAMI http://www.verkami.com/projects/9060-ca-revolta-oberta

 XARA CA REVOLTA

http://carevolta.org/

facebook.com/carevolta
@ca_revolta

Post a Comment