Acte lliurament Premi Concurs cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

ACICOM ha convocat enguany un concurs públic per elegir el cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

T’invitem a l‘acte que tindrà lloc:

dijous, 22 /7/2021 a les 18h

 Saló d’Actes 

Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE

C/ Sant Ferran, 12. 46001 VALÈNCIA

El Jurat del Concurs  ja ha pres la seua decisió. Un Jurat conformat per un ample ventall de persones (18 en total) procedents del món associatiu i expertes del món del disseny,

El concurs ha estat tot un èxit, acceptant-se un total de 38 treballs.
Cada membre del jurat ha disposat d’un total de 30 punts per valorar i repartir entre els treballs presentats.
El Jurat ha volgut manifestar  l’alta qualitat de molts dels treballs presentats i mostrar la seua satisfacció per l’alta participació.
Resultats del Concurs:
La guanyadora ha estat Mara Saturio, amb un ample marge de valoracions al seu favor (187,50 punts), quedant com a finalistes Raúl Colomer (73,50), Paloma Olmos (44,50), Ana Lloret (33), Brian Fernández, (24), Joan Silvestre (22), Alberto Illueca (19), Judit Rambla (15), Salva Velarte (13),  Adrian Rubio (13), Ainhoa Sanchez (12).
A totes les persones que han  participat les lliurarem un certificat de participació en el concurs, i a més a més lliurarem  un diploma per a les 10 finalistes.
Et convoquem a un acte públic de lliurament del Premi, on presentarem també els  treballs presentats i ens farem una foto de grup entre els membres del Jurat i les persones participants.
El Consell de Gestió d’ACICOM manifesta també la seua alegria per haver pogut conèixer l’existència de  persones que desenvolupen treballs de disseny, il·lustració, edició, etc. i volem aportar el nostre suport per donar a conèixer el seu treball i visibilitzar a persones que poden aconseguir ser professionals de reconegut prestigi.
Nosaltres som una entitat no lucrativa, i la major part de la nostra activitat és desenvolupada per persones activistes i voluntàries, que treballant juntes aconseguim generar sinergies per millorar la nostra societat, especialment en els temes relacionats directa o indirectament amb la comunicació i la ciutadania.
Totes les persones participants en el concurs tindran bonificada la quota de persona associada (35 euros) corresponent a l’any 2021. Es tracta d’un reconeixement de la seua participació. per si desitja sumar-se al col·lectiu acicomer. Com a resultat poden així participar  activament en els projectes que vulguen, incloent la possibilitat de posar en marxa un projecte propi amb el suport d’ACICOM.
En nom de tot l’equip del Consell de Gestió d’ACICOM i de les persones que han conformat el Jurat, t’invitem a assistir-hi a aquest acte, per la qual cosa cal reservar la teua entrada (normes COVID) mitjançant el formulari que pots descarregar punxant en:

https://bit.ly/Premi-Cartell-FCCC2021.

 BASES CONCURS CARTELL VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

Els cartells de les anteriors edicions del Festival

                             Imatge del FCCC2015

 

                                       Cartell FCCC2016

           Cartell FCCC2017

 

                                                           Cartell FCCC2018

 

                                             Cartell FCCC2019

 

                                           Cartell FCCC2020