ACICOM DÓNA SUPORT A LA VAGA GENERAL DEL 14N

L’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM) dóna suport a la vaga general del 14N, convocada per les organitzacions sindicals, i vol fer una crida als nostres socis i a la ciutadania en general per a què participen en la mobilització i assisteixin a la manifestació, també convocada per a la vesprada de la jornada de vaga.

Aquesta presa de posició a favor de la protesta pacífica ciutadana no podia ser una altra perquè ACICOM ha constatat al llarg d’aquests mesos què la política d’austeritat emprada pel govern del PP, ens ha portat a una situació insuportable: atur en augment, destrucció del teixit productiu i econòmic, desnonaments tràgics, creixent empobriment social fins l’exclusió de milions de persones, joventut sense futur condemnada a emigrar per trobar treball, desafecció política d’amples capes socials i desesperança general en el futur. Aquestes conseqüències es poden veure molt més, ací, al nostre país, on la política socioeconòmica i dels mitjans de comunicació emprada pel govern del PP a la Comunitat Valenciana, ens ha portat a un empobriment econòmic i informatiu galopant durant molts anys, i a un impagament del sector públic a tots els seus proveïdors, cosa que condueix a una dràstica destrucció de la xicoteta i mitjana empresa i a una forta baixada en el benestar social que deixa als mes dèbils sense cobertures econòmiques i, per tant, sense cap protecció.

Tot i això, el pitjor de tot és que el govern manté la seua política suïcida, sense escoltar els moviments socials que lluiten en contra de les mesures aplicades, i s’excusa dient que són mesures efectives i que no hi ha altres solucions. Però, a hores d’ara, ja sabem que tot això no és cert, que existeixen alternatives per a eixir del clot on ens ha enfonsat el deute bancari i l’ajuda prestada pel govern amb diners públics. Ens hem assabentat perquè altres veus especialitzades ho han explicat públicament i pel fet que, també, altres polítics de “l’Eurozona” ho han defensat amb arguments semblants als expressats pel propi president dels EE UU, que mantenen la necessitat d’organitzar la reactivació econòmica i augmentar els ingressos públics, incrementant la fiscalitat d’aquells que més posseeixen i guanyen. D’aquesta manera, es pot regenerar el potencial productiu al mateix temps que s’eviten les retallades brutals que estem patint als sectors públics tan bàsics com són l’educació, la sanitat, la justícia i, en general, a tots els serveis públics.

Aquest programa ultraliberal i de privatització, aplicat pel govern amb l’excusa de la crisi, no apareixia en cap programa electoral del PP, tampoc ha passat per les urnes i molt menys s’ha votat democràticament. Per tant, la ciutadania no pot ni deu acceptar aquesta estafa. ACICOM vol convidar-los a manifestar-se clarament, el pròxim dimecres 14N, contra el repartiment tan injust de les càrregues i contra la nova normativa laboral que ha fet augmentar l’atur i deixar sense cap validesa molts dels drets socials i laborals que ja s’havien aconseguit per part dels treballadors i treballadores. També ACICOM, fent seua la convocatòria de vaga, insta a la ciutadania, no sols a no treballar el 14 de novembre i a eixir en manifestació de protesta, sinó també, a no realitzar cap activitat de cura i de consum com ja ho han explicat les xarxes feministes.

Post a Comment