ACICOM DONA LA BENVINGUDA A L’ARA, ARA AL PAÍS VALENCIÀ, DES DEL DIUMENGE. AVUI HA SEGUT PRESENTAT A LA S.C. EL MICALET

El director de l'ARA, Carles Capdevila, a la presentació del País Valencià / DANIEL GARCÍA-SALA

Des de l’ACICOM donem la benvinguda a aquest nou diari, en la nostra llengua, que des del diumenge podrem trobar als kioskos valencians.

La nostra pobre inclús tòxica dieta mediàtica es vora enriquida .

Bona notícia.

Ara cal recolzar, utilitzar aquesta eina, llegir-la, subscriure, comprar-la, regalar-la, … L’ARA

L’ARA és un diari multiplataforma, i diferent, no a soles per la seua llengua, sinó també per moltes altres coses.

Carles Capdevila, València: “L’ARA ajudarà a construir un nosaltres més fort”

El diari ARA es presenta al País Valencià davant de 250 persones reunides al Teatre Micalet

L’ARA s’ha presentat aquest dijous al vespre en un acte al Teatre Micalet de València davant de 250 persones. El director, Carles Capdevila, ha subratllat que a partir d’aquest diumenge, dia 26, quan el diari es començarà a distribuir al País Valencià, “els valencians podran gaudir d’un nou mitjà de comunicació que ajudarà a construir un nosaltres més fort”. Carles Capdevila ha explicat que ha estat la “persistència” de molts valencians que reclamaven l’arribada de l’ARA al País Valencià el que els ha convençut de fer el pas. “Ens diuen que és una aposta molt arriscada però estem segurs que d’aquí un any tornarem aquí a celebrar l’aniversari de la presentació del diari”, ha afirmat.

Un dels fundadors del diari, Albert Om, ha conversat amb l’escriptor Ferran Torrent, que ha anunciat que aviat reprendrà les seves col·laboracions amb el diari.

Ferran Torrent ha reclamat als responsables del diari que prestin molta atenció al que passa al País Valencià “perquè és ara mateix el principal focus informatiu de l’estat espanyol”. Capdevila ha anunciat que diumenge el diari farà un dossier sobre les relacions entre Catalunya i el País Valencià i analitzarà el fenomen de les protestes estudiantils de la primavera valenciana.

L’ARA aterra diumenge vinent als quioscos del País Valencià

ARA

BARCELONA. | Actualitzada el 19/02/2012 03:17

L’ARA va ser present ahir a Castelló com a pas previ a la seva arribada al País Valencià diumenge. BIEL ALIÑO

OFERTA ESPECIAL DE SUBSCRIPCIÓ

L’ARA segueix creixent, i després de desembarcar al novembre a les illes Balears, diumenge arribarà al País Valencià. De moment, el diari estarà disponible només als quioscos de les comarques de Castelló i València, però la voluntat és que, un cop el diari s’hagi consolidat en aquest territori, es pugui completar l’expansió per arribar també fins a les comarques alacantines. D’aquesta manera, l’ARA completarà el seu procés d’instauració als territoris de parla catalana, que constitueixen el seu entorn natural.

De fet, l’edició impresa de l’ARA ja va ser present ahir a la tarda al País Valencià, en concret a la manifestació que va tenir lloc a Castelló per reclamar el retorn de les emissions de TV3. Els assistents a l’acte de protesta van poder endur-se a casa exemplars del diari, que s’acompanyaven d’un tríptic informatiu sobre l’arribada de l’ARA al territori valencià. Entre altres coses, el fullet remarcava que, per ara, l’edició que s’hi distribuirà serà la mateixa que al Principat, tot i que no es descarta que més endavant s’hi incloguin continguts propis.

La presentació oficial de l’ARA a València, però, tindrà lloc dijous al teatre El Micalet de la capital valenciana. El director del diari, Carles Capdevila, un dels seus fundadors i membres del consell editorial, Albert Om, i l’escriptor valencià i col·laborador de l’ARA Ferran Torrent donaran tots els detalls del projecte en un acte amb presència de diversos representants de la societat civil valenciana.

Oferta de subscripció

Per celebrar l’arribada al País Valencià, tots els lectors de l’ARA, siguin d’on siguin, tenen l’ocasió de subscriure-s’hi amb una nova oferta: sis mesos de diari en paper i accés a tots els continguts de l’edició digital per només 187 euros, la qual cosa suposa un descompte del 30% sobre el preu habitual. L’oferta inclou, a més, un regal a escollir entre un iPod Shuffle o el Diccionari català-valencià-balear.

OFERTA ESPECIAL DE SUBSCRIPCIÓ

L’ARA incorpora una desena de bloguers valencians

Entre els seleccionats hi ha l’editor Joan Carles Girbés, el cantautor Pau Alabajos, l’advocat Martí Raga o el periodista Antoni Rubio

ARA

Barcelona | Actualitzada el 22/02/2012 11:37

Coincidint amb l’arribada del diari al País Valencià, el pròxim diumenge 26, l’ARA ha incorporat una desena de bloguers i blogueres valencians a la seva web, entre els quals hi ha l’editor Joan Carles Girbés, que ja és accessible. A més de Girbés, l’ARA ha convidat el cantautor Pau Alabajos, l’advocat Martí Raga, els periodistes Antoni Rubio, Vicent Martínez, Francesc Viadel, o bloguers com Sara B. Fresquet o Àlex Vilanova. Els blogs s’aniran obrint al llarg de la setmana i el seu llançament coincideix amb un moment de màxima efervescència per la revolta dels estudiants de l’IES Lluís Vives de València.

Llista completa dels punts on podràs trobar l’ARA al País Valencià

Més fotos en la galeria corresponent de l’ARA en: http://www.ara.cat/societat/Carregues-policials-contra-estudiants-Valencia_5_649785020.html

Post a Comment