ACICOM convoca concurs públic per al cartell del VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

Atreveix-te a presentar la teua idea

ACICOM, organitza una convocatòria oberta per a realitzar el disseny del cartell oficial del VII FESTIVAL DE CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS 2021.  

El Festival Cinema Ciutadà Compromés té per objecte sensibilitzar a la població sobre certes qüestions d’ordre social i cultural, posant la mirada ciutadana en el centre front a la realitat del nostre temps oferint nombrosos obres audiovisuals amb una mirada crítica cap a les realitats del nostre entorn. El Festival, en la seua setena edició, vol implicar encara més a la societat incorporant a persones joves del món del disseny i la imatge. 

La setena edició del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021, vol implicar encara a més ciutadania en la seua organització , començant per la seua imatge.

En la línia mampresa des de fa temps, com és el Concurs Joves Investigacions / Nova Comunicació, que afavoreix la visibilització i promoció de persones que estan iniciant la seua carrera professional, convidem a participar en el concurs  a les persones  amb inquietuds artístiques, als estudiants de belles arts, il·lustració, disseny gràfic, fotografia,… i a la ciutadania que vulga aportar les seues propostes per al cartell i imatge del FCCC2021.. El cartell que resulte guanyador s’utilitzarà com a imatge oficial del festival.  Serà vàlid qualsevol tipus de tècnica, sempre que expresse i promocione el festival.

Els concursants hauran d’enviar els seus treballs en format digital (pdf o jpg -de màxim d’1 MB) a correu fcccacicom@gmail.com i s’haurà d’indicar el nom i cognom del participant, el DNI,  les dades de contacte i un breu currículum. El termini de presentació finalitzarà el 30 de juny de 2021. El jurat format per membres de l’organització del festival, del consell de gestió d’ACICOM i per professionals del disseny i la comunicació farà públic el veredicte del concurs abans del 10 de juliol del 2021.

El premi serà de 450 € i serà lliurat en un acte públic. Qui guanye el concurs assistirà a la presentació oficial del Festival Cinema Ciutadà Compromès 2021 on tindrà la possibilitat a presentar el cartell. La persona guanyadora  tindrà l’oportunitat de fer una entrevista sobre el treball realitzat que serà difosa en el web d’ACICOM i difosa de diverses vies

. Les dates del concurs:

l’inici 31 de maig de 2021

el final 30 de juny de 2021

 

Tota la informació necessària sobre el concurs es pot consultar en les bases de concurs 

BASES CONCURS CARTELL VII Festival Cinema Ciutadà Compromés 2021

  Imatge del FCCC2015

 

                  Cartell FCCC2016

           Cartell FCCC2017

 

         Cartell FCCC2018

 

                       Cartell FCCC2019

 

                            Cartell FCCC2020