ACICOM col·labora amb XI ComparTIC: “MediaTIC: l’educació mediàtica a les aules” 8 i 9 de novembre. Participes?

Enguany una de les activitats complementàries del Festival Cinema Ciutadà Compromés són les

Jornades MediaTIC: l’educació mediàtica a les aules

organitzades per l’associació Unentretants https://www.1entretants.cat/  amb la col·laboració d’ACICOM

Unentretants

Les XI Jornades #ComparTIC, se celebraran els dies 8 i 9 de novembre a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C. Sant Ferran, 12, València)

El formulari d’inscripció es pot trobar ací:

INSCRIPCIÓ JORNADES XI COMPARTIC: L’EDUCACIÓ MEDIÀTICA A LES AULES

La inscripció serà gratuïta per a socis d’1entretants i estudiants en general i tindrà un cost de 15€ per a la resta d’assistents.

El termini d’inscripció acaba el proper 3 de novembre, però no ho deixes per al final, ja que l’aforament és limitat.

Els docents valencians, dependents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Ciència de la Generalitat Valenciana, rebran un certificat de formació de 10 hores, d’acord amb la Resolució de 12 de juliol de 2019, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, publicada en el DOGV del 31 de juliol de 2019.

1entretants som una xarxa de docents, de tots els nivells educatius i de totes les àrees, que apostem per l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) i per la defensa del valencià com a llengua d’ensenyament.

Perquè es pot viure i es pot ensenyar i aprendre en valencià!

Perquè Internet i totes les tecnologies i les maneres de comunicar que l’envolten han vingut per quedar-se i, ja que formen part de les nostres vides, considerem que també han de formar part del nostre sistema educatiu: com a finalitat en sí mateixes (hem d’aprendre i d’ensenyar a usar-les correctament) i com a instrument a l’hora d’ensenyar i d’aprendre.

1entretants tenim com a eixos vertebradors el treball cooperatiu, la col·laboració entre docents, la innovació educativa, els canvis metodològics i la investigació.

Amb l’Associació Un entre tants fem sentir la nostra veu com a entitat física i no només com a xarxa virtual. Participem en trobades, organitzem jornades i cursos i, amb les aportacions dels socis, mantenim aquesta plataforma virtual. Et convidem a associar-t’hi i col·laborar amb nosaltres en l’aspecte cívic. Ho pots fer omplint aquest formulari i ingressant la quota anual (20 €) al compte corrent 3159 0015 80 2228179822, de Caixa Popular (IBAN ES75 3159 0015 8022 2817 9822).

Si ets docent i comparteixes la nostra filosofia a l’hora d’ensenyar, uneix-te a la nostra xarxa!

Com més serem, més riurem i més aprendrem 😉

Pots trobar-nos també a FacebookTwitter i Instagram.

Post a Comment