9EXILI.COM es la televisió online creada per treballadors i treballadores acomiadats per l’ERO d’RTVV

9exili

Una interessant iniciativa que l’ACICOM recolza i a la qual s’hem adherit.9EXILI.COM es la televisió online creada per treballadors i treballadores acomiadats per l’ERO d’RTVV

Comprovat que l’ERO a RTVV no ha sigut més que una depuració ideològica que ha pretés “netejar” la Radio i la Televisió valencianes de treballadors incòmodes amb el poder, posem en marxa una eina de comunicació que permeta estar informats del que realment ha passat i està passant a RTVV i a la societat valenciana, de qui han sigut els culpables, de com han espoliat el capital econòmic i humà de la empresa de comunicació pública més important que hem tingut mai els valencians.

La salut del nostre poble passa per la recuperació de la nostra RTVV, i la plataforma de la qual n’és altaveu vol ser una eina més.

9EXILI està obert a la participació de tot aquell que senta l’RTVV com a pròpia, tant fa si està treballant en ella, si l’han despatxat o si, com a ciutadà, entén la necessitat d’una RTVV pública, en valencià i de qualitat.

Sigues benvingut a aquesta ta casa. Suscribim el vers de Martí i Pol, avui més que mai “Tot està per fer i tot és possible“

http://9exili.com/

.

ELS VALENCIANS JA TENEN UN NOU MITJÀ DE COMUNICACIÓ AL SEU SERVEI: 9 A L’EXILI

http://mildenou.wordpress.com/

.

https://www.facebook.com/mildenou

Post a Comment