3F Associació Veïnal i Cultural Tres Forques. Sessió sobre: Histories 3F Col·loqui al barri. Dimecres 13/11/19 a les 19h. Histories 3F Col·loqui al barri

 

Ass veinal 3 forquesL’Associació Cultural i Veïnal del barri de Tres Forques ha creat un projecte que a través de la participació ciutadana individual, com tots els col·lectius del barri, aconseguisquen mitjançant fotos, documents i històries recuperar la memòria històrica d’aquest barri.

Tenim el plaer de convidar-te al fet que participes personalment en el projecte “Històries 3F” en el qual la nostra associació és entitat col·laboradora juntament amb la major part dels altres col·lectius del barri.

El projecte consisteix en la creació per part dels veïns i veïnes del barri d’un arxiu documental ciutadà dels barris de Tres Forques i Vara de Quart a través de procés de construcció participativa.

Les formes de participació són tres, totes senzilles i complemetarias:

1. Envia’ns les teues fotos i documents del barri a histories3f@gmail.com o visita’ns i entrega’ns-les en paper els dilluns d’11.00-12.30 i 17.30-20.30 en l’Associació Veïnal i Cultural Tres Forques, en c/ Tres Forques 98.

2. Participa en els tallers sobre passat, present i futur del barri.

3. Ajuda’ns a trobar històries del barri per a participar en una entrevista. Proposa a la teua veïna o veí en histories3f@gmail.com.

Com veus, el projecte va encaminat a la millora de la identitat de barri a través de la creació col·lectiva de l’arxiu de la seua memòria. Ens encantaria comptar amb tu per a la consecució d’aquest objectiu.

Marcos Pastor, vicepte de la AA VV y promotor del proyecto y Antonio Góngora, Pte de la AA VV Tres Forques

Sinopsi de l’¡audiovisual:
Mitjançant la recopilació de diferents testimonis de persones del barri de Tres Forques i Vara de Quart, es va construint una valoració col·lectiva de l’evolució del barri, a manera de memòria històrica, adquirint consciència de la identitat pròpia del barri i desgranant a poc a poc objectius conjunts per al futur.
Proposta audiovisual englobada dins del projecte Històries 3F, nascut com a procés de reconeixement i construcció participativa d’una visió conjunta dels barris Tres Forques i Vara de Quart a través de la creació d’un arxiu documental ciutadà amb material fotogràfic, cartogràfic, narratiu i audiovisual.

 

 

Entrevista en la Cadena SER

Històries 3 F Fitxa_opt

foto de AV Tres Forques-Vara de Quart (València).

 

 

 

Post a Comment