Obertlab: Fòrum Acicom i tardeo

La segona part del projecte OBERTLAB, que es va haver de suspendre en Nadal i que consisteix en un fòrum intern d’ACICOM amb totes les persones associades que vulguen participar, es celebrarà el dilluns 12 de febrer a les 18 hores a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània Octubre.

Aquesta jornada proporcionarà una oportunitat única per analitzar els avanços i desafiaments que ha afrontat l’associació durant l’any passat i pretén ser un espai de diàleg obert per tal de recollir les opinions i suggeriments de les sòcies i socis, construint així una plataforma conjunta per afrontar els reptes d’aquest nou any.

A més, la trobada conclourà amb un agradable aperitiu que on les persones assistents podran compartir moments de distensió i consolidar els llaços que els uneixen com a membres d’ACICOM.

El president de l’associació, Juan Medina, agraeix la participació de totes les sòcies i socis i espera amb il·lusió la sea assistència. “Ara més que mai, davant una situació sociopolítica marcada per la incertesa, la col·laboració de tots és fonamental per seguir creixent com a associació”, ha dit.

INSCRIPCIONS