Suma’t a l’oferta solidària de Valencia Acoge i descobreix els cartells més emblemàtics de València

Des del col·lectiu Valencia Acoge, i en col·laboració amb Acicom, organitzen un recorregut guiat pel dissenyador Tomás Gorria pel barri del Carme i Velluters per a conéixer alguns rótuls i inscripcions emblemàtics de la ciutat i ubicar alguns altres que ja han desaparegut.

L’activitat tindrà lloc el dissabte 6 d’abril a les 10:00 hores i començarà des de la plaça de l’Ajuntament. A més, en acabar es farà una visita guiada a l’exposició “L’ombra de les Lletres“, també de Tomás Gorria, al Col·legi Major Rector Peset.

Per a participar i saber-ne més, cal enviar un correu a fons.propis@valencia-acoge.org o preguntar per WhatsApp a través del 627523654.

Les persones assistents poden fer un donatiu de 10 euros a través de Bizum (0)5560 o transferència.

Valencia Acoge és un espai solidari d’aprenentatge intercultural i lluita contra el racisme i l’individualisme insolidari; en el qual s’oferix contribuir en la creació d’una societat millor mitjançant la participació i l’acció de persones autòctones i immigrants.

Durant l’any, València Acull oferirà activitats, estades, etc., impartides per amics i amigues per a donar suport al treball de l’associació. Comprar una oferta solidària, com ells ho diuen, és una bona manera de passar-ho bé i ser solidari amb persones migrants que estan en situacions de vulnerabilitat.