Proposició de Llei de PP-VOX de la Corporació Audiovisual de la CV.

José Ignacio Pastor, fundador i president d’Honor d’ACICOM, va comparéixer el divendres dia 3 d emaig de 2024 en la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual en Les Corts amb motiu de la Proposició de Llei de PP-VOX de la Corporació Audiovisual de la Comunitat Valenciana, que suposarà la desparició de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i d’À Punt.

Pastor explica que l’oportunitat d’aquesta nova llei és “injustificable, ni com està redactada, ni la seua urgència, ni la seua tramitació”.

“Ha existit una total falta de participació, tant de la societat valenciana com dels òrgans estatutaris valencians”, ha recalcat.

El preàmbul de la Llei vigent, que ara pretenen derogar, diu: “Amb caràcter previ a l’elaboració d’aquest text legal s’ha desenvolupat una intensa activitat d’escolta i diàleg amb experts i sectors directament afectats (…) ha incorporat també nombroses esmenes de participació ciutadana”. Per aquest motiu, el president d’Honor d’ACICOM sosté que “han presentat una Llei raquítica i amb falta de molta concreció, deixant en l’aire molts aspectes, amb greus defectes de previsió o perilloses llacunes”.

Teniu un article complet “Contrareforma per via d’urgència. PP-Vox contra la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i À Punt” publicat en ElDiario.es el dilluns dia 6 d emaig de 2024 podeu accedir en: https://bit.ly/PP-VOX-Contrareforma-Audiovisual 

Us adjuntem més documentació sobre el tema: