Presentació de “Veo mi mundo” projecte de ByLinedu

Dissabte  6 de maig a les 18h tindrem al Centre Cultural Octubre la presentació del projecte “Veo mi mundo” de ByLinedu.

ByLinedu es una associació valenciana que te com objectiu fer que la tecnologia puga arribar a tota la societat, tenen diversos programes de treball que tracten de reduir l’excletja digital amb diferents perfils: des de persones majors, a joves en perill d’exclusió social, així com dones que es topen amb barreres de gènere al món digital o persones amb capacitats diferents, que necessiten alguna adaptació per a la seua digitalització.

“Veo mi mundo” es un projecte que preten descobrir la ciutat de València mitjançant la gamificació, aquesta metodologia tracta de mitjançant les eines digitals facilitar jocs que ajuden a l’aprenentatge. Aquesta primera fase es diu “Operació Gominoles” i te com objectiu fomentar la lectura i el coneixement sobre la Ciutat de València.

Gratuit fins plenar la sala. Inscripció:

https://bit.ly/Inscripcio-Veo-mi-mundo


Més dades del projecte

Objectiu del projecte:

  • Crear una sèrie de lectures que permeteixen desenvolupar les capacitats STEAM mitjançant trencaclosques impresos en 3D dels diferents indrets que s’aniran desenvolupant: barris, districtes, ciutats, comarques, etc. perquè les persones puguin familiaritzar-se amb el seu entorn de manera amena i inclusiva.
  • Afavorir la Competència Digital fent un ús responsable de la tecnologia, identificant l’impacte del desenvolupament tecnològic a la societat i a l’entorn.
  • Conèixer els districtes de la ciutat de València i els seus diferents barris, facilitant la mobilitat pels mateixos.
    Identificar elements significatius de l’entorn, gaudint i aprenent de la ciutat.

Presentació Projecte Veo Mi Mundo_ operación gominolas ACICOM VAL

Per contactar amb Bylinedu: contacto@bylinedu.es i bylinedu.org

Per contactar amb el projecte: www.vemimun.es i contacto@vemimun.es