Nou programa de València, klara i trasparent el dimecres 17 de gener

El dimecres 17 de gener, de 11 a 12 hores, estarem en directe en Ràdio Klara amb un nou programa de “València, klara i transparent”. Ací vos deixem el sumari perquè pugueu consultar els convidats i els temes que tractarem. Per descomptat, parlarem de l’agenda ACICOM i vos compatirem la píndola pel valencià.

Convidats

  • Rosa Más González, membre de la Coordinadora Valenciana per la Ubicació Racional de les Energies Renovables, amb motiu de la manifestació del dia 20
  • Club Poliesportiu Inclusiu Les Abelles amb Ignacio Trigo, un dels facilitadors, Enrique Ausina, jugador amb discapacitat, i José Jiménez, pare de jugadora i portaveu de les famílies de l’equip inclusiu
  • Argentina avui amb Marianela Acevedo, d’Argentins per a la Victòria Provincia 25, i Alejandro Pérez Catan, de la Plataforma Valenciana en defensa dels DDHH a l’Argentina.

Vos recordem que fem un programa participatiu i obert a la interacció, per això us oferim la possibilitat de realitzar preguntes, aportacions, suggeriments o també crítiques utilitzant els xats de Telegram o WhatsApp a través del 601 274 474.

Es por fer seguiment en:
– Youtube d’ACICOM 
Llistes de reproducció dels programes sencers: València, Klara i Transparent 
Peces de Qui és qui sobre entitats ciutadanes
Píndoles pel valencià
Ivoox
Streaming, audiovisual en directe