Joan Escrivà, representant de Camacuc, intervé en el ple de l’Ajuntament de València per a fer un al·legat en favor de la cultura i en contra de la censura

L’Ajuntament de València va celebrar el seu darrer ple ordinari el passat 29 de gener i, gràcies a la gestió d’ACICOM, des de la revista Camacuc van poder intervindre en un dels punts de l’ordre del dia que girava entorn de la gestió de la cultura i en contra de la censura ideològica.

Juan Medina, president de l’Associació Ciutadania i Comunicació, va presentar una instància a l’Ajuntament per cedir la paraula a Joan Escrivà  durant la moció del punt 26 del ple.

Així, el representant de la mítica revista valenciana va mostrar als regidors, regidores i alcaldessa els autors, autores i personatges de Camacu i va demostrar que “no mossega”.

A més, aproprofità per a fer-los una proposta: en volta de censurar el Camacuc, va demanar que li dedicaren un carrer,una plaça o una escola, ja que considera que eixa seria “una forma més bonica de fer-li un homenatge a la revista amb què tants xiquets i xiquetes han crescut gaudint de la lectura”.

Ací podeu veure la intervenció al ple