ACCIÓ DOCUMENTAL + NOVEMBRE ESTIMADA SARA

 

La Sara Bahai i el seu taxi desafiaven una societat molt masclista com és la de l’Afganistan. Un emotiu retrat de la primera taxista d’Afganistan, una dona poderosa que trenca barreres patriarcals. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.

La cineasta Patricia Franquesa captura la força d’una dona poderosa que trenca barreres en una societat marcadament patriarcal. El rostre de la Sara mostra uns ulls brillants, incansables per defensar els drets de les dones i aconseguir allò que semblava impossible. Una inspiradora història d’amistat entre dues dones plenes de vida, un cant a l’empatia i al diàleg entre cultures. El relat circular de la història vital de la Sara gira de la por a l’amor i de l’amor a la por. Un testimoni d’una realitat que ja no existeix.

El proper dimecres 9 de novembre, a les 18:00h, no us perdeu l’estrena d’#EstimadaSara a la sala de projeccions de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de la mà d’ACCIÓ DOCUMENTAL +

Després de la projecció hi haurà col·loqui amb:

JAMILA HUSSAIN, periodista en diferents Mitjans de comunicació i  diferents ONG. Va arribar l’any passat com a refugiada des d’Afganistan amb la seua familia. Jamila vivia a la mateixa ciutat que Sara, la protagonista de la pel.licula, diu que la coneix i que ara està al Canadà. Nos us podeu perdre la seua intervenció.

TEHEREH HAIDARI, dona afganesa que va arribar fa uns anys per retrobar-se amb amb altres familiars d’Afganistan refugiats, i és voluntaria de CEAR PV.

INMA ORQUIN, pertany a Afghan Women On The Run, activista i defensora dels drets de les dones de l’Afganistan.

No us ho perdeu!

 

 

       

                   Inma Orquin                            Jamila Hussain i Tehere Haidari