ACICOM ES SUMA AL FUTUR, I TU?. El dissabte 25 d’Abril “Suma’t al futur!”

El dissabte 25 d’Abril “Suma’t al futur!”

La manifestació eixirà de la Plaça de Sant Agustí, València, a les 18h

El 25 d’abril marcarà l’inici del futur que permetrà al País Valencià eixir de la crisi econòmica i social, posar fi a la discriminació lingüística i cultural, i recuperar la nostra dignitat com a poble.

La manifestació l’obrirà una representació de la Junta Directiva d’ACPV, de la Federació de Bandes de Música i de Salvem el Cabanyal, els presidents d’Escola Valenciana i de la Societat Coral El Micalet, i els portaveus de Ca Revolta, i ACICOM com a símbol de la unió de l’associacionisme valencià al voltant del 25 d’abril i de la nova etapa de diàleg, consens i treball positiu que s’obre al País Valencià.

Suma’t al futur, suma’t al 25 d’Abril!

Si vols signar la teua adhesió a la Crida: http://acpv.cat/web/25-dabril-2015/crida-civica-pel-25-dabril-lesperanca-del-canvi-per-un-nou-pais

La Crida la protagonitza una àmplia representació de valencians i valencianes dels més diversos perfils professionals, ideològics i generacionals

La presentació de la Crida Cívica pel 25 d’Abril constata que el País Valencià viu un moment molt especial i il·lusionant, marcat per l’obertura de l’esperança al futur. I també pel fet que els ciutadans han decidit prendre la paraula, per a dir no a les polítiques regressives que patim, però sobretot per a dir sí a una proposta de futur que passa per la participació, la cultura, el respecte a la llengua, l’economia productiva, la igualtat, la democràcia i el diàleg. És en aquest sentit que Acció Cultural ha volgut donar la paraula a la ciutadania, a valencians i valencianes de reconegut prestigi professional i projecció social, que representen el millor d’aquest país, i també el futur possible. Valencians i valencianes de diversa procedència ideològica que són una representació del magnífic capital humà i social del país, i que hem signat la “Crida Cívica pel 25 d’Abril”.

Més informació Crida Cívica pel 25 d’Abril – llista de primers signants i formulari d’adhesions