Sessió Vida-Història-Art en el Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE. Projecció de: EL RETRAT DE J. GARBELL, CAMUFLATGE i EFEST. 18:30h. 10/11/2020

Una interessant nova sessió del VI Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2020 ara a l’IVAM, amb tres audiovisuals:

 

18:30h. Projecció de:

EL RETRAT DE J. GARBELL

CAMUFLATGE

EFEST

Dimarts 10 de novembre del 2020, a les 18:30h.

Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE

C/ Sant Ferran, 12 46001 VALÈNCIA

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/3eISOnV

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

­

 

Trailer: El Retrat de J. Garbell (2020) Santiago Estruch from estruch on Vimeo.

Trailer del cortometraje documental “El Retrat de J. GarBell” 2020. Antes del confinamiento, entre febrero y principios de marzo se rodo el documental. Es un seguimiento al fotógrafo y pintor autodidacta, J. GarBell. Que nos describe su modo personal de interpretar la fotografía y la pintura.

SINOPSI:

J. Garbel, de 66 anys i jubilat, dóna sentit a la seua vida a través de la fotografia i la pintura. Per experimentar aquestes sensacions que li satisfan, troba la forma i el temps de veure i expressar-se mitjançant la llum i el llenç.

 

SINOPSI

“C A M U F L A T G E” tracta de formar un discurs a partir de l’al·legoria que s’estableix entre diferents fonts d’imatges i àudios. La nostra societat, igual que la d’alguns insectes, presenta a la vegada el contrast entre automatisme i llibertat.
Com construïm hui en dia la nostra aparença?
Quines són les fonts que ens influencien?
Som producte d’estereotips i interessos econòmics o realment tenim la llibertat d’actuació?
Quin paper tenen les xarxes socials en l’edició de la nostra persona?
Les nostres aspiracions i nocions de les coses estan subjugades a una doctrina?
CAMUFLATGE és un assaig sobre les formes de visualització social.

 

SINOPSI:

En la seua particular talaia el meu creador mantenia permanentment obertes dues finestres a les quals treia el cap amb emoció, una donava a la mar i l’altra a l’horta. (…) Ara en aquest mateix taller de Massanassa viu del record, en una letargia de parpelles pesades al costat d’altres obres oblidades que, com jo, estem a l’espera de ser redescobertes. Haurà arribat l’hora? Seran hui uns altres els qui, des de fora, traguen el cap a l’interior d’aquest taller per a apreciar tot allò que fins hui havia passat inadvertit?
Potser ara, mentre la memòria encara no flaqueja, puga ser jo la que responga la pregunta que recorre aquesta història: Qui era EFEST?

PER A SABER-NE MÉS:

 

 

Post a Comment